Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Beneficiile fructelor galbene vin de la culoarea imprumutata de la soare, fiind bogate in carotinoizi si bioflavonoizi. Aceste substante le dau pigmentul si functioneaza ca niste antioxidanti. In plus , au un continut ridicat de vitamina C.
Toate acestea contribuie la:
buna functionare a inimii
imbunatatirea acuitatii vizuale
stimularea digestiei
stimularea imunitatii
vindecarea ranilor
mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si dintilor
prevenirea cancerului
Acestea fiind scrise si stiute am inventat un smoothie racaoros, de vara.
Umezesti bine gura paharului cu lamaie si o incarci cu scortisoara.
Fructele le tai felii si le blendezi maximum 2 minute la viteza maxima. Torni fructele in pahar si adaugi usor laptele de soia.
Decorezi cu semintele si o frunzulita de menta si servesti imediat.
1
laptele de soia aduce un plus de calciu si vitamina D, iar semintele detoxifica organismul.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult